Les nostres instal·lacions

A banda del magnífic entorn natural i arquitectònic, el Restaurant Ermita de Brugués ofereix als seus clients tot un ventall de possibilitats de gaudi de la nostra oferta gastronòmica, basada des de fa més de 50 anys en la brasa i la cuina tradicional catalana i mediterrània.

Menjador de l’Avi

És el menjador original, el més antic de tots els disponibles. Amb capacitat per a 50 comensals, és ideal per a celebracions familiars, reunions d’empresa o petits banquets.

Menjador dels Pins

El menjador polivalent sota coberta que ofereix unes vistes magnífiques de la plana del Llobregat amb el mar a l’horitzó i amb capacitat per a 90 comensals.

Menjador de la Cova

L’espai amb més capacitat del Restaurant Ermita de Brugués. Es poden servir fins a 110 dinars o sopars i, especialment durant l’hivern, és el preferit de la majoria.

Terrassa La Vinya

Una acollidora terrassa que ofereix un espai ideal pels esmorzars de forquilla. Una combinació d’intimitat i vistes privilegiades que, gràcies al clima mediterrani, té clients fidels també durant la primavera i la tardor.

Terrassa a l’aire lliure

Especialment a l’estiu és un espai privilegiat amb múltiples usos. Esmorzar, dinar o sopar a la nostra terrassa esdevé una agradable experiència. De fet, independentment de l’època de l’any, hi ha qui aprofita per fer fora el cafè mentre observa el paisatge des d’una perspectiva única.

Altres serveis

Disposem d’un gran espai destinat a l’aparcament dels clients i serveis adaptats per a persones amb mobilitat reduïda. A més, cal tenir en compte la possibilitat de celebrar cerimònies a l’Ermita de Brugués.