La brasa de llenya és sens dubte un dels punts forts del Restaurant Ermita de Brugués. Carns de vedella, porc, botifarres i pollastre són alguns dels ingredients de les nostres graellades.
Si no és el millor, estem segurs que l'allioli de la Delia empata amb el millor que recordeu. L'acompanyament perfecte per a qualsevol especialitat de carn a la brasa del Restaurant Ermita de Brugués.
Un sabor únic per a una menja excepcional, preparats a foc per als paladars més exigents. Si us agraden els cargols, heu de provar una de les especialitats del Restaurant Ermita de Brugués. Estem segurs que no us decebran.
L'essència de l'autèntica tradició catalana es presenta al Restaurant Ermita de Brugués tots els dijous de tardor i hivern. Un bon exemple del veritable sabor de la cuina de l'àvia tot agafant forces per combatre el fred.
Una calçotada és un àpat, però també és una festa, un homenatge a la terra, un dia per a compartir. Les calçotades del Restaurant Ermita de Brugués venen guarnides amb un bon romesco i regades amb un excel·lent vi.
El sabor de la terra fet a la brasa. Carxofes del Prat collides just abans de ser cuinades, ideals per als amants de l'horta i preparades a la brasa viva del Restaurant Ermita de Brugués.
En ple Parc del Garraf, a les portes de l'Ordal i el Penedès, al Restaurant Ermita de Brugués no hi pot faltar una bona xatonada. Preparada a l'estil clàssic però amb un sabor propi que sabràs reconèixer.
Al Restaurant Ermita de Brugués la tardor té gust a rovellons. Convertits en plat principal o en complement de primer nivell. Un protagonista amb caràcter cuinat sota una recepta única.
Per als amants de la pasta, el Restaurant Ermita de Brugués té a punt la seva autèntica fideuà. Cuinada a paella, amb marisc fresc i tots els fideus apuntant cap al cel, com ha de ser!